Ultimele postări

 • 5 ani garantie pentru componentele bicicletelor...

  Extreme Riders Distribution, importatorul oficial Cannondale in Romania, va extinde garantia de 2 ani pentru componentele ce echipeaza bicicletele...
 • Totul despre aplicatia de ciclism Cannondale

  Inovatia este reper atunci cand vorbim despre brand-ul Cannondale, iar furca lefty este unul din multele produse inovatoare, pe care compania l-a...
 • Noi achizitii in echipa GT Factory Racing

  Johannes von Klebelsberg și britanicul Ethan Craik vin în familia GT, adăugând performanță și personalitate echipei actuale.
 • Henrique Avancini, noul Campion Mondial MTB Marathon

  După un sezon foarte bun pentru băieții de la Cannondale Factory Racing, cea mai rapidă echipa din UCI World Cup XC, vine și cireașa de pe tort:...
 • Alătură-te echipei noastre!

  Extreme Riders Distribution caută un coleg pentru postul de Brand Manager, pentru brand-ul On Running.

5 ani garantie pentru componentele bicicletelor Cannondale 2020

Extreme Riders Distribution, importatorul oficial Cannondale in Romania, va extinde garantia de 2 ani pentru componentele ce echipeaza bicicletele Cannondale cu extra 3 ani.

Garantia extinsa este valabila pentru toate bicicletele model 2020 achizitionate de la unul dintre dealerii locali Cannondale, inclusiv cele electrice. Astfel, cei care se indreapta catre o bicicleta Cannondale, vor beneficia de 5 ani garantie pentru componente, fara alte costuri suplimentare. Pentru aceasta este nevoie ca dupa achizitie, sa inregistrezi noua bicicleta aici: INREGISTREAZA-TI BICICLETA, completand cateva detalii necesare: nume, adresa de e-mail, model, serie bicicleta si data achizitiei.

Stim ca sunt multe criterii pe care le iei in considerare atunci cand te te decizi sa-ti achizitionezi o bicicleta, fie ca esti incepator sau ai deja experienta. Pe langa aspecte ce tin de utilizare, marca, marime sau echipare, un lucru esential il constituie garantia. Aceasta difera de la un producator la altul, dar in acelasi timp se supune legilor tarii din care a fost cumparata.

Cannondale a inceput sa produca primul cadru de sosea din aluminiu in 1983, urmand ca la scurt timp sa introduca pe piata si varianta de munte. Experienta acumulata in acesti ani, inovatiile aduse in piata si calitatea confirmata a produselor, ofera cumparatorului incredere si siguranta. Mai mult, brandul ofera garantie pe viata pentru toate cadrele Cannondale, impreuna cu cei 5 ani pentru componente (2 + 3 ani extra).

Pentru cei extra 3 ani, importatorul Extreme Riders Distribution isi va asuma costurile eventualelor probleme aparute, in conformitate cu termenii si conditiile garantiei extinse. Toate detaliile pot fi gasite atat pe site-ul nostru aici - Termeni si conditii garantie Cannondale, cat si in manualul de utilizare, primit impreuna cu noua bicicleta.

Ride.Sleep.Repeat.

0 comentarii