Ultimele postări

 • 5 ani garantie pentru componentele bicicletelor...

  Extreme Riders Distribution, importatorul oficial Cannondale in Romania, va extinde garantia de 2 ani pentru componentele ce echipeaza bicicletele...
 • Totul despre aplicatia de ciclism Cannondale

  Inovatia este reper atunci cand vorbim despre brand-ul Cannondale, iar furca lefty este unul din multele produse inovatoare, pe care compania l-a...
 • Noi achizitii in echipa GT Factory Racing

  Johannes von Klebelsberg și britanicul Ethan Craik vin în familia GT, adăugând performanță și personalitate echipei actuale.
 • Henrique Avancini, noul Campion Mondial MTB Marathon

  După un sezon foarte bun pentru băieții de la Cannondale Factory Racing, cea mai rapidă echipa din UCI World Cup XC, vine și cireașa de pe tort:...
 • Alătură-te echipei noastre!

  Extreme Riders Distribution caută un coleg pentru postul de Brand Manager, pentru brand-ul On Running.

Noi achizitii in echipa GT Factory Racing

Johannes von Klebelsberg și britanicul Ethan Craik vin în familia GT, adăugând performanță și personalitate echipei actuale.

Se anunta un sezon puternic pentru echipa GT Factory Racing, prin alaturarea a doi membrii noi.

Johannes von Klebelsberg si britanicul Ethan Craik vin in familia GT, adaugand performanta si personalitate echipei actuale.

Johannes a concurat in sezonul 2018 pentru echipa MS Mondraker, iar in 2019 si-a asumat participare in competitii, pe cont propriu. Este pregatit sa-si "piarda" statutul de privat, deoarece "a face parte din GT Factory Racing inseamna ca voi avea oportunitati mai mari si mai mult timp pentru a lucra la aspectele tehnice ale sportului".Porecla "Denim Destroyer" a obtinut-o datorita stilului sau neconventional de a utiliza jeansi in cursele de profil.

Johannes and Ethan_GT Factory Racing

Ethan Craik vine din zona curselor BMX, acolo unde a dobandit skill-uri valoroase, pe care abia asteapta sa le puna in practica, in cursele DH. Este primul an in care acesta va participa in calitate de concurent, la Cupa Mondiala de Downhill. "Intotdeauna mi-am dorit sa concurez la nivelul cel mai inalt in sportul meu si sunt foarte recunoscator pentru aceasta sansa mare, oferita de GT.

Asadar, componenta echipei GT Factory Racing pentru sezonul urmator, este formata din "cei 5 fantastici": Johannes, Ethan Craik, Martin MaesWyn Masters si Noga Korem.

GT Factory Racing Team_remaining riders

0 comentarii