Preț redus! Mărește

Cască Giro Section

122,50 lei

-30%

175,00 lei

Mai multe detalii

Casca Section preia aspectul tipic a căştilor pentru skateri şi îl duce la un alt nivel. Forma sa redusă este distinctă şi totuşi minimă, iar datorită integrării carcasei în spuma EPS, prin procesul nostru unic de construcţie în-Matriţă, această cască are o masă mult redusă. Am reuşit să optimizăm partea frontală a căştii pentru a o face compatibilă cu ochelarii noştri de soare şi de protecţie, ceea ce noi numim SuperFit™. Dispunând de o gamă largă de imagini grafice, există câte o cască Section pentru orice gust sau preferinţă.

Fișa tehnică

An2012
Stare produsnou
Genunisex
Utilizare sugeratăDirt Jump, Urban, All Mountain
Circumferință51-55 cm
Vizierănu
MIPSnu
Mandibulănu
Ventilare8 prize ventilare WindTunnel™

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

30 alte produse din aceeași categorie: