Mărește

Cadru Santa Cruz Nomad 4 Carbon CC Black

16 975,00 lei

Mai multe detalii

Manevrabilitata V10 si viteza echipei Syndicate

Reputatia modelului Nomad este construita pe ideea faptului ca poti optine asa mult cu o bicicleta single crown, ramanand in acelasi timp capabila pentru ture de zi cu zi.

Cea mai recenta iteratie a aruncat spre limitele exterioare geometria si travel-ul, si s-a dovedit un lucru foarte bun, surprinzandu-ne totodata.

Cea de-a patra generatia a inregistrat o schimbare majora in zona link-ului inferior la montarea a socului spate. Este practic o versiune de V10 cu o cursa mai scurta ce se traduce prin sensibilitate ridicata in zonele cu denivelari mici, sustinere si o progresie generala pe care in mod normal o experimentezi numai la bicicletele DH.

Pentru a gestiona toata aceasta capabilitate noua, a fost adaptata si geometria. Este mai lunga si mai joasa, pentru a asigura stabilitate si incredere maxima, pe orice traseu. In acelasi timp, noul Nomad ramane o bicicleta de trail. Se pedaleaza bine si abordeaza muntele vale cu vale, intreaga zi.

Fișa tehnică

An2020
Stare produsnou
Genbarbati
Mărime roți27.5
Material cadrucarbon
CadruSanta Cruz Carbon CC 27.5" 170mm Travel VPP™
Șoc spateRockShox Super Deluxe Coil Ultimate - 400 (XS-S), 450 (M-L), 500 (XL)

Despre producător

SantaCruz își are rădăcinile în Statele Unite ale Americii, compania fiind fondată în 1993 de către Rob Roskopp, Mike Marquez și Rich Novak. Astăzi, este unul dintre cele mai cunoscute și mai respectabile brand-uri din lume. Ce-l face să fie atât de special? Nu este vorba doar de calitatea excepțională a bicicletelor, de suspensiile patentate VPP prezente pe bicicletele Full Suspension sau de spiritul mărcii. Mai este vorba și de faptul că entry-level este un termen care lipsește cu desăvârșire din lexiconul lor, fapt ce ar trebui să te pună pe gânduri.

20 alte produse din aceeași categorie: