Tricou alergare On Navy

279,00 lei

Mai multe detalii

Modelul perfect pentru activitatea zilnica

Tehnologie - Pur si simplu confortabil

Creat dintr-un bumbac special, ajustat la viteza si ritmul de viata modern. Detaliile proiectate, precum cusatura unica din spate si croiala dreapta, adauga performanta in acest tricou esential. Va deveni probabil, tricoul tau preferat.

On-t navy_1

Material - Cand naturalul intalneste tehnica

Tricoul On combina respirabilitatea fina a bumbacului organic cu intinderea elastanului. Este confortabil pe piele si are un amestec de tesatura care atrage umiditatea, astfel incat sa iti simti pielea proaspata tot timpul. Ideal pentru zile active, de calatorie sau de recuperare dupa alergare.

On-t navy_2

Design - Un clasic modern

Ingineria elvetiana intalneste atingerea moale a bumbacului clasic. Tricoul On are un aspect clasic, dar se activeaza imediat atunci cand este nevoie. Este versatil si respirabil, cu un stil subestimat. Este acel gen de tricoul pe care il alegi, atunci cand trebuie sa duci lucrurile la bun sfarsit.

On-t navy_3

Fișa tehnică

An2020
Stare produsnou
Genbarbati
Tiptricou cu mâneci scurte
Descriere culoareNavy
Greutate produs130 grame

Despre producător

ON este un brand născut în Alpii elvețieni, dedicat încălțămintei de alergat. ON este primul ce implementează un sistem unic de amortizare în talpă, ce se activează doar la nevoie - în momentul impactului cu solul.

30 alte produse din aceeași categorie: