Pantofi alergare On Cloudflow rust limelight

689,00 lei

Mai multe detalii

Noul Cloudflow cu upgrade-uri serioase!

Pantoful cu multe recorduri la activ, iubiti din prima clipa de atletii profesionisti, Cloudflow aduce upgrade-uri serioase, colectand de-a lungul anilor feedback-ul atletilor din toata lumea. Talpa beneficiaza de tehnologia Helion™ superfoam, adaugand un plus de confort si o revenire mai puternica. Cele 18 elemente Cloud, combinate cu Speedboard™, transforma impactul in acceleratie, fie ca esti la antrenament sau in concurs. In plus configuratia noua de inchidere a sireturilor si redesenarea elementelor Cloud, au ca rezultat aterizari mai moi in partea din fata si mai multa sustinere la viteze mari. Sumarizand, este combinatia castigatoare, pentru cei care doresc performanta. Ready, set, flow.

Combinatia celor doua tehnologii de la On, CloudTec® si Speedboard™, ofera aterizari moi, urmate de un avant exploziv. Elementele cloud redimensionate, mai late ca la modelul precedent, aduc amortizare suplimentara in zona din fata si sistin impatul natural al piciorului.

Partea din spate, reproiectata complet. Cloudflow generatia a doua, ofera un design actualizat,pentru un confort si o rezistenta si mai mare.

cloudflow w/ helion superfoam

Talpa beneficiaza de spuma Helion, iar rezultatul este o amortizare constanta, pentru performante ridicate.

cloudflow w helion superfoam

Noua configuratie a gaicilor pentru prinderea sireturilor, imbunatateste fixarea zonei de mijloc a piciorului, pentru o mai buna sustinere la viteze mari. In plus, banda elastica ce acopera limba, mentine ferm sireturile pe pozitie.

cloudflow w heliona superfoam

Fișa tehnică

An2020
Stare produsnou
Genbarbati
Heel-toe offset6mm
ProfilAlergatorii in cautarea unui pantof cu amortizare si revenire maxima, pentru antrenamente sau competitii. Pantof destinat pentru performante maxime.

Despre producător

ON este un brand născut în Alpii elvețieni, dedicat încălțămintei de alergat. ON este primul ce implementează un sistem unic de amortizare în talpă, ce se activează doar la nevoie - în momentul impactului cu solul.

30 alte produse din aceeași categorie: