Pantofi alergare On Cloudventure Peak white black

739,00 lei

Mai multe detalii

CEL MAI USOR PANTOF DE TRAIL, PRODUS DE ON

POWER YOUR MISSION

Generatia a doua a modelului Cloudventure Peak, aduce o serie de update-uri Swiss Engineering aducand pantoful de trail racing, la un nivel de performanta mai ridicat. Similar cu noul Speedboard™, spre exemplu. Design-ul varfului impartit in doua si talpa ingusta, maresc torsiunea pentru a oferi agilitate pe un teren neuniform. Power up. Power down. Power On.

SUPER USOR

Confortul ridicat in momentul introducerii piciorului in pantof, este dat de constructia interioara tip soseta. Partea superioara este prevazuta cu o tesatura rezistenta, care combina uniform cele 3 elemente: rezistenta, respirabilitate si elasticitate.

ADERENTA MAI BUNA, VITEZA MAI MARE

Tehnologia Missiongrip™ prezinta o talpa aderenta cu striatii agresive. Acestea combinate cu materialul din cauciuc lipicios asigura mentinerea piciorului pe suprafete aspre si netede. Tocul prevazut cu tehnologia Zero Gravity Clouds ofera aterizari line pe coborari.

Fișa tehnică

Stare produsnou
Gencopii
Heel-toe offset4mm
Profilalergari montane, competitii montane

Despre producător

ON este un brand născut în Alpii elvețieni, dedicat încălțămintei de alergat. ON este primul ce implementează un sistem unic de amortizare în talpă, ce se activează doar la nevoie - în momentul impactului cu solul.

15 alte produse din aceeași categorie: