Pantofi ciclism dama Giro Berm titanium dark shadow

288,15 lei

-15%

339,00 lei

Mai multe detalii

ABORDARE AVENTUROASA A TRASEELOR

Modelul Berm se adreseaza ciclistilor care vor sa beneficieze de robustetea pantofilor de MTB, fara a compromite confortul si versatilitatea. Combina caracteristici precum compatibilitatea cu pedale tip clipless si talpa din cauciuc aderent, pentru sustinere si aderenta maxima, atunci cand ai nevoie. Partea superioara este compusa din fibre suple respirabile, de intalta calitate si o banda rigida interioara, pentru transferul eficient al puterii in pedala. Pantoful de ciclism Giro Berm este pregatit sa se muleze pe orice traseu.

Fișa tehnică

An2019
Stare produsnou
Gendama
Greutate produs405 grame, marimea 39
Materialfibre sintetice respirabile, material ranforsat spre varful piciorului
Sistem ajustaresitem tip strap
Material talpăcauciuc turnat cu model reliefat
BranțEVA stantat

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

30 alte produse din aceeași categorie: