Pantofi alergare On Cloudstratus Black Shadow

829,00 lei

Mai multe detalii

NOUL CLOUDSTRATUS - DUBLEAZĂ-ȚI ALERGAREA

                                                                                                   

DUBLEAZĂ-ȚI ALERGAREA

CloudTec® oferă cea mai bună experiență de amortizare. Dar brand-ul On cere tot timpul ceva mai mult. Așa că ne-am întrebat ce se întâmplă daca o vom dubla? Rezultatul este Cloudstratus. Cele două straturi CloudTec înseamnă mai multe elemente Cloud, performanțe mai mari și alergări mai lungi. Cloudstratus oferă amortizare maximă și revenirea de care ai nevoie. Practic, ai parte de suport suplimentar, fără a sufoca viteza. Deci vei dori să alergi de două ori mai mult.

cloudstratuspr1

STRATURI DUBLE CLOUDTEC®

Pentru prima oară, două straturi de CloudTec® - îmbogățite cu Helon, lucrează succesiv pentru amortizare verticală și orizontală. Elementele Cloud conectate în zona din față, distribuie presiunea în faza de aterizare, ținându-te în control în timpul desprinderii puternice, iar tehnologia Speedboard™ te conduce înainte. Impact mai mic, alergare mai lungă.

PARTEA SUPERIOARĂ ASIMETRICĂ

Mesh-ul superior este proiectat asimetric. Delicat și rezistent, optimizat pentru confort si respirabilitate. Acolo unde piciorul flexează, va flexa și pantoful.

Fișa tehnică

Stare produsnou
Genbarbati
Greutate produs305 grame, marimea 42
Heel-toe offset8mm
ProfilAlergatorii care vor sa-si dubleze numarul de km, avand amortizare si sprijin fara incetinire. Potrivit pentru cei cu piciorul mai lat.

Despre producător

ON este un brand născut în Alpii elvețieni, dedicat încălțămintei de alergat. ON este primul ce implementează un sistem unic de amortizare în talpă, ce se activează doar la nevoie - în momentul impactului cu solul.

30 alte produse din aceeași categorie: