Mărește

Manusi Giro Remedy X2 black

189,00 lei

Mai multe detalii

Remedy X2 este conceput pentru trasee agresive și chiar downhill, acum disponibil cu protecții pentru toată mâna și respirabilitate. În mănuși sunt incorporate tehnologii precum armură Poron XRD ce ajută la protejarea pumnului și piele sintetică AX Suede ce ajută la flexibilitate. La acestea se mai adaugă și Super Fit, o protecție pentru palmă. Meșa superioară întinsă în 4 direcții ajută la ventilarea mâinilor și le ține în siguranță.

Palmă

Super Fit™ engineered three-panel design, AX Suede™ synthetic leather, Double-stitched seams increase durability, Sonic-welded pull tab - 94% Polyester, 6% Spandex

Partea superioară

Moisture-wicking 4-way stretch, breathable mesh, Poron® XRD™ knuckle protection, Designed for increased durability - 65% Nylon, 27% Polyester, 8% Spandex

Padding

Poron® XRD™ heel crash pad - 100% Rubber

Facilități

Highly absorbent microfiber wiping surface Low-profile Velcro® closure, Touchscreen Technology

Glove_M_FG_921w_1.jpg

Fișa tehnică

Stare produsnou
Genbarbati
Tipmănuși cu degete
Utilizare sugeratătrail ride, downhill

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

28 alte produse din aceeași categorie: