Reduceri! Mărește

Tricou dama On Alergare Performance-T Jade Ice 2019

369,00 lei

Mai multe detalii

Tricou On Performance T cu design lejer pentru alergare

Modelul ON Perfomance T ofera sportivelor cel mai comod tricou pentru alergare, care permite o foarte buna aerisire atat in fata, cat si in spate, fara a se mula pe corp. Materialul de pe spate prezinta perforatii pentru alergare, ce permit aerului sa circule liber.

Tricou On dedicat alergarii, cu urcare rapida

Performance-T este unul dintre articolele vestimentare sportive care dau dependenta persoanelor sportive. Materialul are un design simplu, proprietati de uscare rapida si o ventilatie eficienta pentru ca umezeala sa fie evaporata rapid.

Tehnologia T, concept elvetian

Un tricou tehnic care a fost perfectionat pentru turele de alergare, modelul Perfomance-T permite transferul umiditatii si nu retine mirosurile.  

Textura cu aerisire in fata si pe spate

Tricoul On Performance-T este adaptat pentru cei care depun efort fizic intens, iar materialul este prevazut cu un strat mesh pentru o ventilare superioara. Materialele de fabricatie sunt usoare, lasa corpul sa se miste in voie si se usuca rapid.

Fișa tehnică

An2019
Stare produsnou
Gendama

Despre producător

ON este un brand născut în Alpii elvețieni, dedicat încălțămintei de alergat. ON este primul ce implementează un sistem unic de amortizare în talpă, ce se activează doar la nevoie - în momentul impactului cu solul.

29 alte produse din aceeași categorie: