Casca Giro Chronicle MIPS negru 2019

384,30 lei

-30%

549,00 lei

Mai multe detalii

Atunci când plimbările tale pe traseu includ coborâri tehnice și urcări provocatoare, Chronicle™ MIPS îți oferă performanța și protecția de care ai nevoie, într-un pachet accesibil. Fratele mai mic al modelului premium Montaro™, casca are multe dintre caracteristicile cheie. Forma compactă oferă o acoperire suficientă si foarte confortabilă, iar sistemul de ajustare Roc Loc ® 5 îți permite să faci ajustările necesare, cu o singură mână. Chronicle™ MIPS este compatibilă cu ochelarii de protectie tip Goggle iar viziera P.O.V. Plus™ îți permite ridicarea ei și plasarea ochelarilor pe partea din față a căștii. Bureții interiori Coolmax au proprietăți excelente de absorbție si sunt foarte moi, pentru un confort sporit, pe toată durata zilei. Casca a fost proiectate cu sistemul de protecție MIPS, care redirecționează energia impactului și o distribuie pe toată suprafața căștii.

Fișa tehnică

An2019
Stare produsnou
Genbarbati
Descriere culoaremat black / gloss black
Utilizare sugeratăall-mountain, endurance, trail ride
CircumferințăM/55 - 59cm, L/59 - 63cm
Vizierăda
MIPSda
Mandibulănu
MaterialCarcasa policarbonat In-Matriță cu capsula EPS
Ventilare14 guri de ventilare cu direcíonare internă, ventilare Wind Tunnel
Sistem ajustareRoc Loc ® 5

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

30 alte produse din aceeași categorie: