Casca Giro Bronte negru 2019

229,00 lei

7089228

Mai multe detalii

CIRCUMFERINTA MAI MARE, CALITATE MAI BUNA.

Modelul Bronte se adreseaza ciclistilor in cautarea unei casti de protectie, cu o circumferinta mai mare (58-65cm). Cu ventilatie puternica si un stil elegant, inspirat dupa modelul Register, casca de protectie Giro Bronte se simte excelent, fie ca alegi sa pedalezi pe drumuri pavate sau pe trasee bine definite. Foloseste constructia In Mold (in-Matrita), pentru o greutate redusa, fara a compromite rezistenta, iar sistemul de ajustare Roc Loc Sport face usoara potrivirea ei, in functie de confort si stabilitate.

Fișa tehnică

An2019
Stare produsnou
Genbarbati
Descriere culoarematt black
Circumferință58-65
Vizierăda
MIPSnu
MaterialCarcasa policarbonat in-Matrita
Sistem ajustareRoc Loc Sport

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

30 alte produse din aceeași categorie: