Reduceri! Mărește

Cadru Santa Cruz Bronson 2.1 Carbon CC 27.5" 2018 gloss carbon & sriracha

7 935,36 lei

-36%

12 399,00 lei

Mai multe detalii

Alergata de Ratboy (Josh Bryceland) din ziua in care s-a lansat, Bronson este bicicleta de la Santa Cruz cu cea ma puternica personalitate. De la plimbari lejere pe trasee si pana la adevarate competitii, fiecare noua generatie redefineste asteptarile a ceea ce poate face o bicicleta cu un travel de 150mm.

Noua configuratie a shock-ului montat in partea inferioara, ofera posibilitati mai mari pentru performata maxima in absorbirea socurilor. Bronson continua sa mentina linia fina dintre stabilitate si agilitate, cu ajutorul suspensiei spate de 150mm cu tehnologie VPP si a rotilor de 27.5".

Fișa tehnică

An2018
Stare produsnou
Descriere culoaregloss carbon & sriracha
Mărime roți27.5
Material cadrucarbon
Diametru tijă șa31.6
CadruCarbon CC
Șoc spateFox Float factory DPX2, 150mm
CuveteZS44/28.6, EC49/40

Despre producător

SantaCruz își are rădăcinile în Statele Unite ale Americii, compania fiind fondată în 1993 de către Rob Roskopp, Mike Marquez și Rich Novak. Astăzi, este unul dintre cele mai cunoscute și mai respectabile brand-uri din lume. Ce-l face să fie atât de special? Nu este vorba doar de calitatea excepțională a bicicletelor, de suspensiile patentate VPP prezente pe bicicletele Full Suspension sau de spiritul mărcii. Mai este vorba și de faptul că entry-level este un termen care lipsește cu desăvârșire din lexiconul lor, fapt ce ar trebui să te pună pe gânduri.

30 alte produse din aceeași categorie: