Lumina inteligenta Garmin Varia Radar RTL510 2018

969,00 lei

Mai multe detalii

Vedeţi şi fiţi vizibili, ziua sau noaptea

  • Oferă alerte vizuale şi sonore pentru a avertiza cu privire la vehiculele care se apropie din spate la o distanţă de până la 140 metri (153 yarzi)
  • Lumina din spate oferă vizibilitate pe timp de zi de până la o distanţă de 1,6 km (1 milă) şi este vizibilă pe o rază de 220 grade, astfel încât şoferii vă pot vedea cu mult înainte ca radarul să detecteze vehiculul
  • Designul elegant vertical se poate monta pe majoritatea bicicletelor rutiere, inclusiv pe biciclete pentru curse, trasee şi navetişti
  • Necesită o unitate dedicată de afişare a radarului sau se integrează wireless cu dispozitivele Garmin1compatibile
  • Durată de viaţă a bateriei: până la 15 ore în modul intermitent sau 6 ore în modul de iluminare continuă sau bliţ de noapte

Călătoriţi într-un mod mai inteligent şi mai informat cu radarul retrovizor Varia™ RTL510. Montat cu precizie pe suportul scaunului, acesta oferă alerte vizibile şi sonore pentru vehiculele care se apropie din spate de la o distanţă de până la 140 metri (153 yarzi). În plus, lumina strălucitoare din spate este vizibilă la lumina zilei de la o distanță de 1,6 km (1 milă), astfel încât să puteţi să călătoriţi cu încredere şi în siguranţă.

Acest senzor vă vine în ajutor

Când ieşiţi într-o deplasare, trebuie să monitorizaţi totul. Care este ruta dvs., cât de departe mergeţi, cât de repede şi cât de intens veţi evolua. Dar cel mai important lucru de care trebuie să ţineţi cont este siguranţa dvs. Şi, dacă a avea ochi la spatele căştii de siguranţă s-ar putea să fie nerealist, gândiţi-vă că Varia chiar asta înseamnă. Acest radar este ca un sistem de avertizare timpurie care ajută la crearea unor medii mai sigure pentru ciclism.

Acest senzor vă vine în ajutor

Siguranţa în cifre

Radarul retrovizor Varia™ RTL510 reprezintă numai o parte din informaţiile privind deplasarea cu bicicleta. Atunci când este asociat cu dispozitive compatibile Garmin, sistemul ajută la crearea unor condiţii de deplasare mai sigure, avertizându-i pe ciclişti cu privire la vehiculele care se apropie din spate. Lumină verde? Totul este în ordine. Lumină galbenă? Se apropie un vehicul. Lumină roşie? Aveţi grijă — se apropie un vehicul cu viteză mare. Călătoriţi în siguranţă.

Siguranţa în cifre

Fișa tehnică

An2018
Stare produsnou
Greutate produs71 g
Lumeni20 iluminare continuă, 29 bliţ nocturn, 65 bliţ diurn
Moduri de iluminare iluminare continuă, bliţ nocturn, bliţ diurn
Autonomie 6 ore iluminare continuă, 6 ore bliţ nocturn, 15 ore bliţ diurn
Waterproof ratingIPX7

Despre producător

Garmin este un producător de tehnologii de navigare GPS. Navigatoarele Garmin sunt concepute pentru diverse aplicații, care includ echipamentele pentru automobile, aviație, marină, de călătorie și echipamente sportive, precum și echipamente pentru aplicatii wireless.

Garmin Ltd. este compania mamă elvețiană formată dintr-un grup de companii fondate în 1989 de către Gary Burrell și Min Kao. Filiala sa Garmin International, Inc. servește ca sediu central în SUA și se află în Olathe, Kansas, Statele Unite ale Americii. Cea mai mare filială de operare și unitate de producție primară al Garmin Limited este Garmin (Asia) Corporation, cu sediul în Xizhi District, Taiwan, un cartier din New Taipei City.

30 alte produse din aceeași categorie: