Casca Giro Compound 2019

229,00 lei

7089273

Mai multe detalii

Casca Giro Compound este pentru cei care au circumferinta capului mai mare, pentru o potrivire cat mai precisa. Casca este inspirata de stilul compact specific MTB si ventilatia puternica a modelului Giro Fixture. Dotata cu cele mai bune caracteristici marca Giro, precum constructia In-Mold si sistemul de ajustare Roc Loc Sport, usor de utilizat si foarte confortabil, Giro Compound™ iti ofera versatilitatea de care ai nevoie, de la aventura montana si pana la singletrack. Este una dintre cele mai bune casti de all-mountain in acest buget, cu un confort ridicat si siguranta garatata.

Fișa tehnică

An2019
Stare produsnou
Genbarbati
Descriere culoarenegru mat
Utilizare sugeratăall-mountain, endurance, trail ride
Circumferință59 - 65 cm
Vizierăda
MIPSnu
MaterialCarcasa policarbonat, interior material fuzionat In-Mold
Sistem ajustareRoc Loc Sport

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

30 alte produse din aceeași categorie: