Cască Dime MIPS

260,00 lei

Mai multe detalii

Dime este versiunea de copii pentru modelul Quarter de adulți, deci păstrează aceleași caracteristici extraordinare - căptușeală EPS pentru gestioarea impactului, carcasă din material dur, chingi nituite căptușite cu material anti-transpirație. O altă caracterisitcă extraordinară este acoperirea poliuretanică, ce ajută la protejarea cămășii EPS împotriva uzurii zilnice. În plus, modelul Dime este echipat cu tehnologie MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), ce directionează energia pe toată suprafața capului și oferă o mai bună protecție în cazul unui accident.

Fișa tehnică

An2016
Stare produsnou
Gencopii
Cod de culoareBLK
Descriere culoareNegru mat
Circumferință46-50cm
Vizierănu
MIPSda
MaterialCarcasa ABS cu strat de protecție EPS
Ventilare8 prize
Sistem ajustareFit Kit Padding

Despre producător

Întotdeauna a existat mai mult decât ideea de cască, bicicletă sau sport de iarnă. Este vorba, de fapt, de simpla plăcere a aventurii, mai exact aventura ta. Giro este aici pentru a face o conexiune mai bună între tine și aventura ta - a îți aduce libertate sau dorința de a câștiga.

Din prima zi (acum 30 de ani) de când Jim Gentes și-a deschis porțile, misiunea Giro a rămas făcusată pe spiritul de aventură. De atunci s-au creat o serie de produse de excepție cum ar fi: căști, pantofi, mănuși și echipamente.

30 alte produse din aceeași categorie: