Reduceri! Mărește

Portbagaj Blackburn EX-1 Spring Clip

126,00 lei

-30%

180,00 lei

Mai multe detalii

Cu doar câteva modificări, bicicleta se poate transforma într-un vehicul pentru touring sau navetă. Portbagajul EX-1 Spring Clip transformă această posibilitate într-o realitate. Ușor de instalat și folosit, acest portbagaj este construit din aluminiu ușor și foarte rezistent. Se potrivește pe roata din spate a bicicletei și este prevazut cu o clemă cu arc, pentru a ține bagajele în siguranță. Este compatibil cu roți de 26", 700c si 29 inch. În plus, datorită designului clasic, acesta poate transporta o greutate de până la 21kg. Pentru spațiu suplimentar, puteți atașa genți pentru depozitare laterală.

Fișa tehnică

An2017
Stare produsnou
Materialaluminiu ușor 6061
Recomandat pentruroți de 26, 700c și 29 inch

Despre producător

În 1975, Jim Blackburn cauta metode de a dezvolta cultura ciclismului și știa că poate face o diferență. Asta a însemnat să gândească din perspectiva unui rider. Astfel a creat produse din materiale excepționale ce oferă funcționabilitate combinată cu inovație.

Peste ani, aceste produse au atins noi limite și au permis riderilor să ajungă mai departe și să fie pregătiți pentru orice situație.

10 alte produse din aceeași categorie: