Cască Bell Super 3R

1 129,00 lei

Mai multe detalii

Cele mai bune produse sunt acelea care se adapdează la schimbarea continuă a traseelor. Aceasta este ideea din spatele căștii Super 3R. Este proiectată pentru cerințele variate ale cicliștilor all-mountain, cerințe care includ urcări lungi la viteza redusă și coborâri largi pe trasee extreme. Mandibula detașabilă face ca Super 3R să se potrivească într-un mod unic cu experiențele all-mountain. Practic, ai două căști de MTB într-una singură. Pentru urcări lungi, îndepărtezi mandibula și o poți pune în rucsac. Iar când e timpul pentru coborâri mai agresive, o poți atașa foarte rapid de cască, fără a fi nevoie de alte unelte tool-uri. Pentru noul Super 3R, am adăugat noul sistem de ajustare Float și am îmbunătățit dramatic fixarea și confortul, prin revizuirea formei, atât în interior cât și în exterior. Alte caracteristici specifice traseelor de trail-all mountain includ viziera reglabilă GoggleGuide Adjustable Visor, prinderea detașabilă a camerei video și ventilarea suplimentară - Overbrow Ventilation. Nu mai menționam sistemul de protecție MIPS, prezent pe toate căștile noastre premium.

Fișa tehnică

An2017
Stare produsnou
Genbarbati
Greutate produs784 grame
Utilizare sugeratăall-mountain, endurance, trail ride
Vizierănu
MIPSda
Mandibulădetașabillă
MaterialSpumă ESP În-Matriță, carcasa policarbonat
Ventilare23 cască, 4 în partea din față, 6 mandibulă
Sistem ajustareFloat Fit™

Despre producător

Bell există să inspire și să permită noii generații de rideri să spargă recorduri. Bell este construit pentru industra auto, moto și bineînțeles culcura cicllistică. Ei nu produc doar căști, ei produc posibilități.

Bell a crescut într-un garaj, hrănit cu vaselină și dorință. A fost ghidat prin intenția de a incuraja lumea să trăiască, să conducă și să prospere.

Fiind mână în mână cu cei mai buni piloți și rideri, Bell continuă să ofere cele mai bune produse, din 1954 până astăzi.

30 alte produse din aceeași categorie: